Hjem/Referanseprosjekter/Elise Ottesen-Jensens hus ved Universitetet i Stavanger (UiS)

Elise Ottesen-Jensens hus ved Universitetet i Stavanger (UiS)

Byggherre: Statsbygg

Arkitekt: Statsbygg

Entreprenør: Innomhus AS (Totalentreprise: Hent AS)

Woodify har levert Brannpanel INT Spiler av Eik til Elise Ottesen-Jensens hus, det nye Samfunnsvitenskapelig bygget ved Universitetet i Stavanger (UiS). Hent AS har hatt Totalentreprisen for det nye SV-bygget som er på ca. 4 750 kvm over tre etasjer + kjeller. Det består av kontorer til det samfunnsvitenskapelig fakultet og har et av landets største auditorier med plass til 650 studenter, samt minglearealer, studieceller mm.

Produkter:

  • Brannpanel spile
  • Spiler av Eik

Foto: Anders Øvergaard

Elise Ottesen-Jensens hus ved Universitetet i Stavanger (UiS)

Flere referanseprosjekter

Ta kontakt med oss!

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi er sikre på at vi kan finne en løsning som passer deg.