Hjem/Referanseprosjekter/Driftsstatus vedrørende tiltak relatert til Koronavirus (Covid-19)

Driftsstatus vedrørende tiltak relatert til Koronavirus (Covid-19)

Nyheter

Woodify og tilknyttede produserende enheter har normal drift.

  • Produksjon av heltre og kryssfiner - status ok
  • Frakt / leveranser - status ok
  • Salgsapparat og kundestøtte - status ok

Driftsstatus vedrørende tiltak relatert til Koronavirus (Covid-19)Woodify AS og tilknyttede samarbeidspartnere har iverksatt tiltak for å redusere smittefare, og tar alle forhåndsregler i den utstrekning situasjonen krever.

Dette gjelder for våre salgsenheter i Norge og Sverige så vel som våre fabrikker i hhv. Sverige og Latvia. Vi iverksetter løpende de tiltak som kreves for å innrette oss iht. råd fra Norske helsemyndigheter. Våre kunder kan være trygg på at vi gjør de tiltak som kreves for å beskytte egne medarbeidere og forretningsforbindelser, samtidig som vi har fokus på å opprettholde leveransesikkerheten. Det er normal drift hos alle produserende enheter, og det er foreløpig ingen indikasjon på at dette skal endre seg.

Relevante land - og eller kommunegrenser er åpne for flyt av varer, og per i dag har vi ikke fått informasjon om at begrensninger er planlagt av myndighetene.

Vi ønsker uansett å forberede oss best mulig, og vi er i løpende kontakt med alle våre produserende ledd for å se på muligheter for å fortløpende tilpasse oss denne ekstraordinære situasjonen.

For at vi skal kunne tilpasse produksjonen og leveransene til våre kunders byggeplasser best mulig trenger vi tilbakemelding. Vi ønsker å få informasjon om eventuelle endringer så tidlig som mulig, da dette innebærer at vi er i bedre stand til å løse utfordringer som kan oppstå.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål (Gå til kontaktside)

David Andre Celius Berg Daglig leder Woodify AS

Driftsstatus vedrørende tiltak relatert til Koronavirus (Covid-19)

Flere referanseprosjekter

Ta kontakt med oss!

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi er sikre på at vi kan finne en løsning som passer deg.