Hjem/Referanseprosjekter/Brannpanel Natur Thermowood til Støperiet

Brannpanel Natur Thermowood til Støperiet

Entreprenør: Veidekke Entreprenør AS

Byggherre: Høegh Eiendom AS

Arkitekt: A-Lab

Prosjektbeskrivelse:

Støperiet på Verket i Moss består av fem bygninger som alle har forskjellig arkitektonisk utforming. Støperiet består av totalt 166 leiligheter fordelt på fem bygninger. Hvert bygg har forskjellig utforming for å gjøre område mer spennende. Byggene består av ulike etasjehøyder og det er brukt forskjellige materialer på byggene. Byggene varierer i bruken av metallplater, trekledning, puss og teglsten.

For å skape lyse og moderne leiligheter har det blitt brukt mye glass i utformingen av byggene. Under byggene er det laget en parkeringskjeller for beboerne og næringslokalene i området.Til prosjektet har Woodify levert Brannpanel Natur Thermowood av furu og Brannpanel Natur Thermowood spiler av furu. Brannpanel Natur er EPD-godkjent og har en miljøvennlig profil.

Brannpanel Natur trenger ikke et beskyttende lag med maling eller beis. Brannimpregneringsmidlet som benyttes til Brannpanel Natur fester seg inne i treverkets cellestruktur, og er ikke vann-løselig etter tørking.Produkt: Brannpanel Natur Thermowood furu og Brannpanel Natur Thermowood Spile av furu.Les mer om prosjektet på Byggindustrien.

Brannpanel Natur Thermowood til Støperiet

Flere referanseprosjekter

Ta kontakt med oss!

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål. Vi er sikre på at vi kan finne en løsning som passer deg.