Woodify AS

Woodify er totalleverandør av CE-sertifisert brannimpregnert tre og finér til bruk i inne- og utemiljø. Vårt mål er å øke muligheten for bruk av treverk som bygningsmateriale, selv i miljøer hvor det stilles de høyeste krav til trematerialenes prestasjon ved brann, bestandighet og estetikk.

I vår produksjon benyttes utelukkende materialer av høyeste kvalitet, hvor kundens ønsker er i hovedfokus. Vårt produktsortiment av tre og finér er bredt, og vi er tilpasningsdyktige og fleksible med tanke på format, profiler og utførelse. Vi tilbyr alt fra standard dimensjoner til skreddersydde løsninger og ferdige moduler.

I samarbeid med Woodsafe Timber Protection AB kan vi levere alle våre produkter med markedets ledende brannimpregneringssystem. Woodsafe har mange års erfaring innen passiv brannsikring gjennom brannimpregnering av tre, og besitter unik kompetanse innen forbedring av trematerialers egenskaper ved brann.

Vi arbeider aktivt i samarbeid med Woodsafe for å øke kunnskapsnivået rundt brannbeskyttelse av tre og anvendelsen av dette. Vi ønsker å bidra til at rett brannbeskyttelse velges, og samtidig at nødvendige egenskaper kan dokumenteres på rett måte.

Vi kan levere alle våre produkter både med og uten brannimpregnering. Brannimpregnering fra Woodsafe tilfører treverket materialforbedrende egenskaper mot brann, uten å endre treets karakter eller egenskaper. Dette gjør det mulig for oss å levere produkter både med og uten brannimpregnering uten visuell forskjell.

Som leverandør av brannbeskyttet tre er man forpliktet til å deklarere produktets egenskaper mot brann. Utstedelse av DoP er et lovpålagtkrav jf. CPR 305/2011/EEC (Byggevareforordningen).

Verifiser vår CE-sertifisering her!

Medlemskap

«Woodify AS er medlem av NGBC , en medlemsorganisasjon for hele verdikjeden innen bygg og eiendom. Foreningens formål er å drive norsk byggenæring  til økt kvalitet og miljøstandard gjennom å tilby opplæring og miljøklassifiseringsverktøy. NGBC er rettighetshaver til LEED og BREEAM, og utvikler og forvalter BREEAM-NOR – markedets foretrukne miljøklassifiseringsverktøy for bygg.