Woodify deltar på Bygg Reis Deg 2019

Woodify vil i år delta på Bygg Reis Deg på Norges Varemesse på Lillestrøm.
Woodify vil i år delta på Bygg Reis Deg på Norges Varemesse på Lillestrøm. Datoen for messen er 16.-19. oktober. Dette er den fjerde gangen Woodify deltar på Bygg Reis Deg. Sist vi deltok var i 2017, og vi har utvidet laget og jobbet med mange spennende prosjekter siden den gang.

Siden 2017 har vi levert utvendig kledning til det mye omtalte Mjøstårnet, verdens høyeste trebygning i Brumunddal. Det flotte bygget ble tegnet av Voll Arkitekter AS og entreprenøren var Hent AS. Bygget fikk gull i New York Design Awards i 2018.

Vi har jobbet med flere spennende prosjekter som Støperiet i Moss, Kanalbyen i Kristiansand og Nye Lilleby, den nye bydelen i Trondheim, de siste årene.

Det blir et stadig større fokus på miljø, og Woodify har jobbet med å kunne tilrettelegge bedre for prosjekter hvor det stilles høye krav til treprodukters miljøpåvirkning. Som resultat har vi engasjert Norsk Treteknisk Institutt til å ta frem miljødeklarasjoner (EPD), RISE Research Institutes of Sweden AB er engasjert til å ta frem emisjonstester og Norsk Byggtjeneste er engasjert for å ta frem ECOproduct vurderinger.

Våre første EPDer foreligger, og Woodify er således den første på det norske markedet med EPD og ECOproduct vurdering for brannimpregnert tre.

I tillegg til våre arbeid med miljødokumentasjon er det verdt å nevne at våre populære kryssfinerprodukter nå innehar et nytt ligninbasert lim (ECOlogical). Dette teknologiske gjennombruddet har Latvijas Fineris´ oppnådd i samarbeid med utviklingspartner Stora Enso, som er verdensledende innen kjemisk og mekanisk skogsindustri. Det kan anses for å være den mest betydningsfulle innovasjonen innen liming av kryssfiner på mange tiår.

Om du ønsker å lære mer om vår miljøsatsing eller få informasjon om våre fasade– eller interiørprodukter så er vi å finne på stand D 01-25 i hall D.

Flere artikler