Sommerlukking 2020

God Sommer!
Sommeren er på oss og vil med dette ønske våre kunder og samarbeidspartner en riktig god sommer.

Vi minner om at vi holder kontoret i Hokksund stengt i uke 29 og 30. Vår vakttelefon er bemannet i denne perioden. Våre fabrikker holder stengt i uke 28 tom. uke 31 for nødvendig vedlikehold og oppgradering av maskinpark. Fabrikkene har planlagt oppstart den 3. August.

Første halvår oppsummert

I januar flyttet Woodify sine salgslokaler fra Mjøndalen til Stasjonsgata i Hokksund. I september 2019 startet prosessen med å renovere en av to næringsseksjoner i dette historiske bygget kjent som gamle banken. Vi flyttet inn etter nesten fire måneder med arbeid med å bevare det gamle, kombinert med og introdusere kryssfiner og heltre fra vårt eget sortiment i det innvendige miljøet.

Nytt kontorlokale

"Bankplassen" i Hokksund sentrum, like ved Hokksund stasjon ble oppført i 1915 som bankbygning for Eker Sparebank.  Den gamle bankbygningen i jugendstil anses å være et historisk signalbygg med høy arkitektonisk og kulturhistorisk verdi.

Dette høyt verneverdige bygget ble tegnet av arkitekt Haldor Børve. Haldor Børve arbeidet hovedsakelig i Porsgrunn-Skien distriktet og er ansvarlig for blant annet Porsgrunn Rådhus, Porsgrunds Brændevinssamlag, Vår Frue katolske kirke i Porsgrunn og Dalen Hotell i Telemark for å nevne noen få verk.

Det gamle bankbygget har ikke bare huset Eiker Sparebank, men det har også fungert som både Kommunehus og Rådhus i sin tid (f. 1916). I senere år har bygget blitt benyttet som blant annet butikklokale og som bingohall.

I 2017 ble en omfattende renovering påbegynt. Rom som tidligere ble brukt til møter i både formannskap og herredsstyre i 2. og 3.etasje er i dag omgjort til leiligheter. Første etasje som tidligere omfattet den gamle bankens ekspedisjon, hvelv og rettslokale består i dag av to næringsseksjoner. Woodify AS flyttet inn i den ene av disse 2. januar 2020.

Korona (COVID19)

Vi fikk ikke så lang tid i vårt nye lokale før hjemmekontor ble nødvendig som konsekvens av Koronapandemien, men etter nesten to og en halv måned med hjemmekontor kunne alle endelig få komme på plass i Stasjonsgata igjen hvor gode rutiner for smittevern opprettholdes.

Under pandemiens varighet har vi hatt full drift i våre salgsavdelinger i Norge og Sverige, samt på våre fabrikker i Sverige og Latvia.

Woodify vokser

Vi har også hatt gleden av å ønske to nye medarbeidere velkommen til Woodify-Teamet i år. Ketil Nikolaisen er vår nye salgssjef startet i sin rolle i desember i 2019, og Stine Fjeld startet opp i juni som vår nye ordrebehandler. I tillegg vokser salgsavdelingen med enda en medarbeider i august i år.

Leveranser

Til tross for at vi er inne i et noe annerledes driftsår så har ikke dette påvirket vår leveransedyktighet, og pr. 3. Juli har vi gjennomført 208 prosjektleveranser i 2020. Vi takker både kunder og leverandører samt andre servicepartnere for samarbeidet så langt i år.

Riktig God Sommer

Woodify AS

Flere artikler