Bygg Reis Deg 2017

Woodify deltar nok en gang på Bygg Reis Deg på Norges Varemesse i Lillestrøm.
Woodify deltar nok en gang på Bygg Reis Deg på Norges Varemesse i Lillestrøm. Messen avholdes mellom den 18. og den 21.10. Det er to år siden vi deltok, og siden den gang har vi blitt flere på Woodify-laget. I tillegg til tre nye lagkamerater på vårt kontor i Mjøndalen har våre avdelinger i Sverige og Danmark også sett tilvekst.

Woodify vokser, og det gjør også vårt sortiment.På årets messe introduserer vi to nye produkter. Brannpanel Optimum og Acuply. Vår suksess med Brannpanel Natur fortsetter, og med en ny promo-video viser vi Veidekke Entreprenør AS sitt fantastiske Trondheim-prosjekt. Her utgjør Brannpanel Natur en betydelig del av fasadene til fler-etasjer husene i den grønne og sentrumsnære bydelen Nye Lilleby.

Brannpanel Natur og Brannpanel Optimum spiller en sentral rolle på årets messe. Økt fokus på miljø, bestandighet og brannsikkerhet gjør disse produktene godt egnet som alternativer når man ønsker en fasade av tre.

Brannpanel Optimum er basert på Varmebehandlet Furu som ytterligere forskjønnes med smakfulle overflatebehandlingsalternativ og bearbeiding som fremhever treets karakter og struktur. Produktet egner seg særdeles godt for utvendig bruk selv i de mest prøvende klimatyper.

Acuply er et nytt akustisk kryssfinérprodukt som har en kjerne av bjerk med top-finér av bjerk, ask eller eik i AB kvalitet. Produktet er basert på lameller som gir platene et spesielt særpreg og en estetikk som kan minne om svært tynne spiler. Acuply er et CE-sertifisert produkt som tilfredsstiller Euroklasse B-s1,d0 og innehar lyd, miljø- og emisjonsdokumentasjon.

Vi vil også avholde seminar onsdag, torsdag og fredag, og håper at eksisterende og nye kunder ønsker å delta på en av våre seks seminarer som gjennomføres i messeperioden.

Seminar avholdes på Thon Hotel Arena (ved Norges Varemesse).Seminarets tittel er Brannimpregnert tre - Muligheter, bruk og viktigheten av korrekt produkt dokumentasjon. Under seminaret så vil vi i all hovedsak formidle kunnskap som sikter til å løse utfordringer relatert til planlegging, innkjøp og dokumentasjon.

Påmelding til seminar gjøres enkelt ved å sende en henvendelse på kent(@)woodify.no hvor man bekrefter dag, tid og antall i henhold til seminartidene.Vell møtt!

Woodify AS.

Flere artikler