Illustrasjon: Dots / A-lab.

Woodify AS leverer brannimpregnert utvendig kledning til Kanalbyen felt 2 A. Vår Thermowood-D er et populært valg basert på produktets bestandige egenskaper mot brann kombinert med sertifisert Thermowood-Ds særegen holdbarhet og lang levetid.

Brannpanel Natur er benyttet i et mangfold av byggeprosjekter i Norge og Sverige. Kanskje det mest omtalte bygget hvor dette produktet er benyttet er Mjøstårnet som er under oppføring i Brumunddal.

Første byggetrinn av Kanalbyen som ligger i Kristiansands havn er planlagt ferdigstilt i begynnelsen av 2019, og er første steg av transformasjonen av Silokaia på Odderøya hvor det skal bygges totalt 700 boliger over de neste årene. Første byggetrinn består av totalt 11 boligblokker på henholdsvis fem og seks etasjer som skal romme 126 leiligheter.

Det industrielle kaiområde på ca 70 000 m2 som strekker seg langs sjøfronten av Odderøya skal i løpet av de neste årene omformes til en spennende bydel som i tillegg til 700 nye boliger omfatter, ulike lokale tjenester, grøntområder og møteplasser, havnepromenade og badestrand. Det er dog den 12 meter brede og 335 meter lange kanalen som blir hovedattraksjonen i denne nye bydelen i Kristiansand.

Dette spennende sjøfront- og byutviklingsprosjektet i Kristiansand eies av J.B Ugland Eiendomsutvikling AS i sammen med Kristiansand havn.

Byggherre: Kanalbyen / J.B.Ugland Entreprenør AS
Total Entreprenør: J.B Ugland Entreprenør AS
Arkitekt: A-lab AS

Mer informasjon om prosjektet: www.kanalbyen.no
Produktinformasjon: Brannpanel Natur