Vi nærmer oss slutten på 2014, og vi i Woodify ønsker å takke våre kunder og samarbeidspartnere for et spennende år, og samtidig ønske dere alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Hva skjedde i 2014?
2014 har vært et betydningsfylt år for Woodify, i stor grad fordi markedet ser ut til å respondere på de viktige tiltak som er iverksatt i forbindelse med å bevisstgjøre viktigheten av å velge riktig brannbeskyttet treprodukt. Det vi ser er at selv om ikke alle vi snakker med forstår seg på krav til produktegenskaper og produktdokumentasjon, så har mange i stor grad begynt å stille de riktige spørsmålene.

Nye lokaler
Woodify flyttet til nye lokaler i Mjøndalen i 2014. Her er det mange som har til gode å stikke innom, både av eksisterende og nye kunder. Vi ønsker dere velkommen til å ta en tur innom.

Ny medarbeider
Vi fikk en ny medarbeider i 2014, Håkon Christensen kommer til Woodify med lang salgserfaring, og er også brannmann ved Drammensregionens Brannvesen IKS.

Mesterfjellet Skole
I 2014 ble Mesterfjellet skole i Larvik ferdigstilt. Et fantastisk prosjekt som viser hva slags muligheter man har til utførelse av interiør-tre til tross for at det finnes forhøyede krav mot brann, selv når det stilles høye krav til egenskaper ved brannpåkjenning; B-s1,d0 og K210 B-s1,d0.

Hasås
I 2014 startet vi et veldig spennende samarbeid med Hasås AS i Vestfold. Fra 2015 vil Hasås bli forhandler av Brannpanel produktserien til Woodify, og de fleste av våre produkter vil således være tilgjengelig for bestilling fra Hasås via NOBB.

Trä & Teknik Messen i Gøteborg
Woodify AB, vår svenske avd. startet aktiv drift i 2014. For å markere åpningen deltok vi i sammen med Woodsafe Timber Protection AB på Trä & Teknik Messen i Gøteborg.

PirNord Oslo Lufthavn
I 2014 ble Brannpanel Natur ble valgt til å dekke det massive ovale taket på hele 9600 kvm til PirNord på Oslo Lufthavn. Eiken leveres av vår samarbeidspartner Svenneby Sag & Høvleri.

Bilag-E
Som en del av vårt arbeid for å bedre rutiner rundt innkjøp av brannbeskyttet tre ble «Bilag-E» introdusert i 2014, Dette systemet ble utviklet for å sikre «riktig» innkjøp av brannbeskyttet tre. Med innføringen av dette dokumentet håper vi å kvalitetssikre innkjøpsprosessen av brannbeskyttet tre for hele bransjen.

Woodify har julestengt fra 23. Desember til 5. Januar. Vår fabrikk har stengt i uke 51, 52 og uke 1. Normal drift på fabrikken kan ventes fra 7. januar 2015.