Hoven Loen, Loen Skylift – Hoven Restaurant & Bar

Byggherre: Hoven Loen AS Totalentreprenør: HS Bygg AS Arkitekt: Aaland Arkitektkontor og Eva Eide Koefoed Woodify AS har levert Brannpanel og Woodify heltre produkter til Hoven Loen, Loen Skylift i Stryn. Det er levert spiler til tak innvendig i Hoven Restaurant & Bar og til glasskorridoren fra øvre gondolstasjon som leder til restauranten. Woodify har også levert utvendig kledning og spiller til innvendig tak til mottakssenteret og nedre gondolstasjon som ligger ved fjorden. Loen Skylift er en av verdens bratteste gondolbaner og strekker seg fra sjøen til fjellet Hoven hvor restauranten ligger, hele 1011 meter over havet. Besøkende ankommer via mottakssenteret og nedrestasjonsbygg, hvorpå de påbegynner den 5-7 minutters lange og bratte reisen opp til toppen. Det ca. 1000m2 store restaurantbygget har store utoverlente vindusflater som tilbyr besøkende en spesiell utsiktsopplevelse. Panoramautsikt mot Lodalen, Oldedalen og utover Nordfjorden som også kan beskues fra den 1000m2 store takterrassen. Byggetiden for prosjektet var ca. 18 mnd. med en totalkostnad på 267 millioner eks. mva. og ble åpnet av H.M. Dronning Sonja den 20 mai i 2017 hvor Woodify var takknemlig for å delta. Mer informasjon om prosjektet: Besøksinformasjon: Loen Skylift Bilder: Lenke til Instagram! Video: Video fra gondolbanen Produktinformasjon: Brannpanel Natur Brannpanel Natur (utvendig kledning) Woodify Natur (utvendig kledning) Brannpanel INT Spile (interiør spiler) Woodify INT Spile (interiør spiler) Brannpanel X-finér (interiørfinér) Furu Bjerk kryssfinèr

Speilet – Dyre Halses gate 18, Trondheim

Entreprenør: Peab Arkitekt: ARC Arkitekter Woodify har levert Brannpanel EXT av senvokst gran til Speilet i Trondheim. Bygget ble ferdigstilt i 2013 og er en kombinasjon av bolig- og næringslokale beliggende ved Solsiden i Trondheim. I sokkelen, 1. og 2. etasje er det næringslokaler på ca. 1200m2, I 3. til 6. etasje er det boliger bestående av 26 leiligheter på ca. 2500m2, samt finnes det uteareal på tak. Brannpanel EXT (utvendig kledning) Senvokst gran Industrielt overflatebehandlet

2018-05-26T15:46:37+00:00oktober 3rd, 2017|B-s1,d0, Brannimpregnert heltre, Flerbolighus, Gran, NS-EN 16755 EXT, Nyheter, Referanser, Trøndelag, Utvendig kledning|Kommentarer er skrudd av for Speilet – Dyre Halses gate 18, Trondheim

Prosjektvideo fra Nye Lilleby i Trondheim

Entreprenør: Veidekke Entreprenør AS Arkitekt: Lund Hagem Arkitekter Brannpanel Natur (utvendig kledning) Brannpanel Natur Konstruksjon Brannpanel Natur Vann-nese Woodify Natur (utvendig kledning) Varmebehandlet furu (Sertifisert ThermoD) Video/Foto: Anders Øvergaard Dronevideo /foto: Dmitry Tkachenko

2018-05-28T09:29:35+00:00oktober 2nd, 2017|B-s2,d0, Brannimpregnert heltre, Brannpanel Natur, Flerbolighus, NS-EN 16755 EXT, Nyheter, Referanser, SP Fire 105, Thermowood av furu, Trondheim, Trøndelag, Woodify Natur|Kommentarer er skrudd av for Prosjektvideo fra Nye Lilleby i Trondheim

Lilleby – Maskinparken 1

Entreprenør: Veidekke Entreprenør AS Arkitekt: Lund Hagem Arkitekter Woodify har levert Brannpanel og Woodify Natur i varmebehandlet furu (thermo D) til Maskinparken 1. Maskinparken 1 består av 49 leiligheter og er en av flere leilighet- og rekkehus bygg som utgjør Lilleby. Når Lilleby står ferdig vil den sentrumsnære 100 måls store tomten romme 1100 rekkehus og leiligheter omgitt av 38 mål med parkområder. Brannpanel Natur (utvendig kledning) Brannpanel Natur Konstruksjon Brannpanel Natur Vann-nese Woodify Natur (utvendig kledning) Varmebehandlet furu (ThermoD)

2018-05-28T09:30:55+00:00juni 14th, 2017|B-s2,d0, Brannimpregnert heltre, Brannpanel Natur, Flerbolighus, NS-EN 16755 EXT, Referanser, SP Fire 105, Thermowood av furu, Trondheim, Trøndelag, Utvendig kledning, Woodify Natur|Kommentarer er skrudd av for Lilleby – Maskinparken 1

Lilleby – Ladebekken 1

Entreprenør: Veidekke Entreprenør AS Arkitekt: Lund Hagem Arkitekter Woodify har levert Brannpanel og Woodify Natur i varmebehandlet furu (thermo D) til Ladebekken 1. Ladebakken 1 består av 67 leiligheter og er en av flere leilighet- og rekkehus bygg som utgjør Lilleby. Når Lilleby står ferdig vil den sentrumsnære 100 måls store tomten romme 1100 rekkehus og leiligheter omgitt av 38 mål med parkområder. Mer informasjon om Lilleby: http://www.nyelilleby.no http://veidekkebolig.no/nyelilleby/ Brannpanel Natur (utvendig kledning) Brannpanel Natur Konstruksjon Brannpanel Natur Vann-nese Woodify Natur (utvendig kledning) Varmebehandlet furu (ThermoD)

2018-05-28T09:32:09+00:00oktober 25th, 2016|B-s2,d0, Brannimpregnert heltre, Brannpanel Natur, Flerbolighus, NS-EN 16755 EXT, Referanser, SP Fire 105, Thermowood av furu, Trondheim, Trøndelag, Utvendig kledning, Woodify Natur|Kommentarer er skrudd av for Lilleby – Ladebekken 1

Sjølivet

Beskrivelse Entreprenør: Markhus Byggmester AS (Totalentreprenør: Constructa Entreprenør AS) Arkitekt: B+B Arkitekter / Box Interiør Woodify har levert Brannpanel XFinér av bjerk med eik overfinér og Brannpanel INT Spiler av eik til Sjølivet i Florvåg på Askøy. I tillegg ble det levert Brannpanel EXT Spile for bruk i overbygd inngangsparti. Det ble også levert Brannpanel Konstruksjon og Brannduk. Bygget består av hovedkontor og verkstedbygg oppført i fem etasjer med underjordisk parkeringsanlegg. Kontorbygget har et samlet areal på 9.300 kvm og består blant annet av cirka 275 kontorarbeidsplasser, sosiale soner og møterom, auditorium, kantine med 220 sitteplasser mm. Bygget ble ferdigstilt i Juni 2015. Produkter Brannpanel X-Finér av eik 2200x600mm Brannpanel EXT 27x45mm Brannpanel INT 27x45mm Brannpanel konstruksjon 48x48 Brannduk / Akustisk duk Utføreslse Spiler av eik, oljet Kryssfinér av bjerk med eik overfinér, matt lakk Bilder fra Sjølivet Foto: Anders Øvergaard

Amalie Skram VGS

Beskrivelse Entreprenør: JH Nævdal Bygg (hovedentreprise v/ Veidekke): Byggherre: Hordaland Fylkeskommune (skoledelen) og Bergen Kommune (svømme-arenaer) Arkitekt: KHR-Arkitekter Woodify har levert Brannpanel XFinér av bjerk med ask overfinér til Amalie Skram videregående skole og Brannpanel INT Spiler av ask til Alexander Dahle Oen arena (AdO). Dette offentlig skolebygget, og riksanlegg for svømming og stuping ligger I vannkanten ved Store Lungården i Bergen, og er byens største signalbygg. Totalbudsjettet var på ca. 1,9 mrd på dette kombinasjonsbygget som er på ca. 37000 kvm, som huser ca. 900 elever og 100 ansatte (Skole delen). Skole delen består av bla undervisningsrom, auditorium, idrettshall, kantine, bibliotek, grupperom og kontor og administrasjonsrom mfl. Svømme arenaen inneholder et åtte baners 50 meters basseng, stupebasseng, familiebasseng og et terapibasseng. Produkter Brannpanel INT Spiler (Brannimpregnerte innvendig spiler) Brannpanel XFinér (Brannimpregnerte kryssfinér) Utføreslse Spiler av ask Kryssfinér av bjerk med ask overfinér Bilder fra Amalie Skram VGS & Alexander Dahle Oen Arena Foto: Anders Øvergaard

Elise Ottesen-Jensens hus ved Universitetet i Stavanger (UiS)

Beskrivelse Byggherre:: Statsbygg Arkitekt: Statsbygg Entreprenør: Innomhus AS (Totalentreprise: Hent AS) Woodify har levert Brannpanel INT Spiler av Eik til Elise Ottesen-Jensens hus, det nye Samfunnsvitenskapelig bygget ved Universitetet i Stavanger (UiS). Hent AS har hatt Totalentreprisen for det nye SV-bygget som er på ca. 4 750 kvm over tre etasjer + kjeller. Det består av kontorer til det samfunnsvitenskapelig fakultet og har et av landets største auditorier med plass til 650 studenter, samt minglearealer, studieceller mm. Produkter Brannpanel spiler (Brannimpregnerte innvendig spiler) Utføreslse Spiler av Eik Bilder fra Elise Ottesen-Jensens hus Foto: Anders Øvergaard

2018-05-26T16:11:25+00:00august 19th, 2015|B-s1,d0, Brannimpregnert heltre, Brannpanel INT Spile, Eik, NS-EN 16755 EXT, Referanser, Rogaland, Spiler, Stavanger, Universitet|Kommentarer er skrudd av for Elise Ottesen-Jensens hus ved Universitetet i Stavanger (UiS)

Veitvet Skole

Beskrivelse Byggherre: Skanska SPU Arkitekt: Link Arkitektur AS Entreprenør: Skanska Norge AS Veitvet skole omfatter barne- og ungdomsskole for 1. til 10. trinn med flerbrukshall, og er et offentlig-privat samarbeidsprosjekt (OPS). Skolen får en kapasitet på ca. 850 elever og er en del av Perlekjedet, en planlagt kultur- og miljøgate langs Veitvetveien. Veitvet skole er også et forbildeprosjekt i FutureBuilt. Woodify har levert brannimpregnert spiler og panel innvendig til Veitvet skole. Innvendig i foajè er det benyttet Brannpanel INT med sølvbeis, som speiler utvendig kledning. I flerbrukshallen er det benyttet Brannpanel INT Spiler av gran med hvitpigment. Produkter Brannpanel spiler (Brannimpregnerte innvendig spiler) Woodify INT (innvendig panel) Utføreslse Spiler av gran m/ hvitpigm. (Flerfbrukshall) Panel av Sibirsk lerk m/ sølvbeis (innvendig i inngang) Bilder fra Veitvedt Skole Foto: Anders Øvergaard

Hegg Skole

Beskrivelse Byggherre: Lier Kommune Arkitekt: L2 Arkitekter AS Entreprenør: OKK Entreprenør / NCC Nye Hegg Skole huser 1-7. trinn med tre parallellklasser inkludert flerbrukshall og amfi anlegg med 260 sitteplasser. Det totale areal er ca. 11 500 m2. Woodify har levert Brannpanel X-finér (brannimpregnert kryssfinér) til nye Hegg skole. Brannpanel X-finér er M1 godkjent og innehar EUTR- og miljø deklarasjon. Dette gjør at våre kryssfinér produkter kan benyttes i BREEAM prosjekter, slik som ved Hegg Skole i Lier. Produkter Brannpanel X-finér (brannimpregnert innvendig kryssfinér) Utføreslse Hvit- og mørk pigmentert bjerkefinér / kryssfinér av bjerk. Bilder fra Nye Hegg Skole Foto: Anders Øvergaard

X