Hoven Loen, Loen Skylift – Hoven Restaurant & Bar

Byggherre: Hoven Loen AS Totalentreprenør: HS Bygg AS Arkitekt: Aaland Arkitektkontor og Eva Eide Koefoed Woodify AS har levert Brannpanel og Woodify heltre produkter til Hoven Loen, Loen Skylift i Stryn. Det er levert spiler til tak innvendig i Hoven Restaurant & Bar og til glasskorridoren fra øvre gondolstasjon som leder til restauranten. Woodify har også levert utvendig kledning og spiller til innvendig tak til mottakssenteret og nedre gondolstasjon som ligger ved fjorden. Loen Skylift er en av verdens bratteste gondolbaner og strekker seg fra sjøen til fjellet Hoven hvor restauranten ligger, hele 1011 meter over havet. Besøkende ankommer via mottakssenteret og nedrestasjonsbygg, hvorpå de påbegynner den 5-7 minutters lange og bratte reisen opp til toppen. Det ca. 1000m2 store restaurantbygget har store utoverlente vindusflater som tilbyr besøkende en spesiell utsiktsopplevelse. Panoramautsikt mot Lodalen, Oldedalen og utover Nordfjorden som også kan beskues fra den 1000m2 store takterrassen. Byggetiden for prosjektet var ca. 18 mnd. med en totalkostnad på 267 millioner eks. mva. og ble åpnet av H.M. Dronning Sonja den 20 mai i 2017 hvor Woodify var takknemlig for å delta. Mer informasjon om prosjektet: Besøksinformasjon: Loen Skylift Bilder: Lenke til Instagram! Video: Video fra gondolbanen Produktinformasjon: Brannpanel Natur Brannpanel Natur (utvendig kledning) Woodify Natur (utvendig kledning) Brannpanel INT Spile (interiør spiler) Woodify INT Spile (interiør spiler) Brannpanel X-finér (interiørfinér) Furu Bjerk kryssfinèr

Hornhindal Flerbrukshall

Beskrivelse Entreprenør: Opal Entreprenør AS Produkter Woodify INT Spile Utførelse Invendig Spiler av Bjerk Invendig Spiler av Furu Bilder fra Hornhindal Flerbrukshall, Sogn & Fjordane Foto:

2018-06-02T22:10:35+00:00august 13th, 2012|Bjerk, Flerbrukshall, Furu, Idrettshall, Referanser, Sogn- og Fjordane, Spiler, Woodify INT Spile|Kommentarer er skrudd av for Hornhindal Flerbrukshall
X