Modulbygging

Spilemoduler fra Woodify er modulbaserte elementer som har som funksjon å forbedre akustiske egenskaper i innemiljøer på en enkel og rask måte. Dette er et fullverdig akustisk produkt som leveres monteringsklart på byggeplass. Modulene leveres i massivt tre i alle tenkelige treslag og utførelser for vegg og himling.

Spilemodulene kan lages på spesifikke mål og tilpasses per vegg/ tak. Dimensjoner, overflatebehandling og kantutførelse løses på forespørsel. Prefabrikerte spilemoduler er en effektiv måte å redusere monteringstid på. Modulene leveres i en rekke forskjellige utførelser og produseres etter ønske og behov. Spilene kan settes sammen i et mangfold av mønster. Her kan man
benytte seg av eksisterende design, eller designe sine egne. Modulene er monteringsklare og behøver kun å festes til vegg / tak for ferdigstilling.

Vi kan også levere moduler som er tilpasset for eksisterende himlingsystem. Dette gir mulighet for å kombinere vanlige systemhimlinger med spilekledde moduler for å bryte større partier av hvite undertak. Det er også mulig å produsere moduler som kan erstatte og tilpasses eksisterende himlingsystem i forbindelse med eks. rehabilitering. Prefabrikerte spilemoduler kan også leveres med skjult innfesting, ved at spilene festes på rammer, hvor spilene festes fra modulens bakside.

Overflatebehandlede Spiler

Behandlingsprosessen innebærer flere delbehandlinger for at sluttresultatet skal bli av fremste klasse. Uavhengig
av produktet som behandles, inngår alltid en grunnbehandling etterfulgt av sparkling ved behov. I etterkant av dette
mellom-pusses produktene for å eliminere fiber-reising av trefiber. Om det i etterkant er behov for ytterligere grunnbehandling, påføres nok et strøk før toppstrøk av lakk eller maling blir påført.