AcousticArt

AcousticArt er modulbasert akustisk regulering og dempning for vegg og tak som har som funksjon å forbedre akustiske egenskaper i innemiljøer på en enkel og rask måte. AcousticArt modulene leveres i massivt tre i de fleste tresorter og utførelser for montering på vegg og himling. Dette er et fullverdig akustisk produkt som leveres klar til montering.

Leveringsalternativ

AcousticArt leveres i massiv tre i de fleste tresorter, og kan også leveres utført med Brannpanel Spiler eller Brannpanel X-Finèr om det stilles brannkrav til miljøet hvor AcousticArt modulen/e skal plasseres. Med AcousticArt er det kun fantasien som setter grenser for dimensjoner, utførelse og overflatebehandling. Velg mellom eks. en stor eller flere små moduler med samme eller identisk utførelse.

Bruksområder

AcousticArt benyttes først og fremst til akustisk regulering, dempning og/ eller reflektering av lyd og støy. I dette henseende er AcousticArt et godt alternativ i en rekke forskjellige innemiljøer som for eksempel kontor, kontorlandskap, resepsjoner, foajér, møterom, klasserom mfl. Modulen/e blir prefabrikert og leveres klart til bruk, noe som gjør den velegnet til feks. rehabiliteringsprosjekt eller lokaler som hvor eksisterende tiltak ikke er tilfredstillende.