AcousticArt

AcousticArt er modulbasert akustisk regulering og dempning for vegg og tak som har som funksjon å forbedre akustiske egenskaper i innemiljøer på en enkel og rask måte. AcousticArt modulene leveres i massivt tre i de fleste tresorter og utførelser for montering på vegg og himling. Dette er et fullverdig akustisk produkt som leveres klar til montering.

Leveringsalternativ

AcousticArt leveres i massiv tre i de fleste tresorter, og kan også leveres utført med Brannpanel Spiler eller Brannpanel X-Finèr om det stilles brannkrav til miljøet hvor AcousticArt modulen/e skal plasseres. Velg mellom eks. en stor eller flere små moduler med samme eller identisk utførelse.

Bruksområder

AcousticArt benyttes først og fremst til akustisk regulering, dempning og/ eller reflektering av lyd og støy. I dette henseende er AcousticArt et godt alternativ i en rekke forskjellige innemiljøer som for eksempel kontor, kontorlandskap, resepsjoner, foajér, møterom, klasserom mfl. Modulen/e blir prefabrikert og leveres klart til bruk, noe som gjør den velegnet til feks. rehabiliteringsprosjekt eller lokaler som hvor eksisterende tiltak ikke er tilfredstillende.